Meer resultaten voor oldtimer verhuur zonder chauffeur

oldtimer verhuur zonder chauffeur
Trouwauto.
Als je veel om je mooie oldtimer geeft en er veel tijd en aandacht in hebt gestoken, ben je wel gek om hem voor welk bedrag dan ook uit te lenen. Bij die uitleen bedrijven voor trouwerijen etc zijn de auto's' als je ze eens goed bekijkt toch net even in een andere staat dan een mooie oldtimer zoals wij die als liefhebber hebben. Re: Trouwauto 4 jaren, 7 maanden geleden 80548. Ik zal het even proberen uit te leggen. Ik verhuur zelf meerdere trouwauto's, dat doe ik onder andere als bedrijfsonderdeel van mijn bedrijf. Met mijn bedrijf kan ik of een chauffeur die voor mij werkt verzekerd rijden in auto's' van andere tot 75.000, dus elke verzekeringskwestie is gedekt mocht er schade of wat dan ook ontstaan.
marketing
Trouwvervoer TrouweninZeeland.com in Zeeland.
MEER INFORMATIE BEZOEK DE WEBSITE. Royal Trouwauto Service exclusief en betaalbaar trouwvervoer. Landelijke verhuur, met of zonder chauffeur. Op de bruiloft wil je natuurlijk in schitterend trouwvervoer rijden. Royal Trouwauto Service heeft de White Pearl Crystal Shine edition, Chrysler 300C.
eherkenning aanvragen
2CV CO: Aanbod Citroën Traction Avant 1952.
Wij hebben de dag nog leuk afgesloten die avond lees nacht tot 04.00u.hebben. verhuur Citroën Traction Avant 1952. Citroën Traction Avant 1952 1/3. Citroën Traction Avant 1952 2/3. Citroën Traction Avant 1952 3/3. Onze oudste oldtimer dateert van 1952 onze Traction Avant: Met zijn ontwerp van 1934 steelt hij reeds jaren de harten van veel mensen. Hij is comfortabel, elegant een technisch wonder, hij plaatste destijds alle andere serievoertuigen in de schaduw. Nu is het nog steeds een opvallende verschijning en geeft hij je een unieke rijervaring, je waant je terug in de jaren 50. Onze gangsterauto" heeft een motor van 1900cc, 3 versnellingen vooruit en één achteruit. Het schakelen vereist enige oefening. Er zijn geen gordels, maar de wagen is verzekerd voor 5 personen. Om comfortabel te rijden ben je beter met maximaal 4 volwassenen.De minimum leeftijd om deze te huren is 23 jaar, maar je kan hem eventueel huren met chauffeur.
tapijten
Bijzondere trouwauto huren Vintage Road Trips.
Een oldtimer trouwauto huren staat garant voor een onvergetelijke trouwdag met net dat ietsje extra. Maak een keuze uit een van onze fraaie oldtimers en je kiest voor exclusief, bijzonder trouwvervoer, met of zonder chauffeur. Voor een uur, een dag of zelfs meerdere dagen.
seo specialist training
Hans Classic Cars.
Boven de 125 km worden er extra brandstofkosten in rekening gebracht. Bij het verhuur van onze bussen bieden wij een aangename service, want u trouwt maar één keer in uw leven dus deze dag moet vlekkeloos verlopen. Op bijvoorbeeld bruiloften leven erg mee en doen wij ons uiterste best om de dag voor u zo speciaal mogelijk te laten verlopen. We maken voor u vrijblijvend de dagindeling op en zijn bijna een tweede ceremoniemeester. Uiteraard zijn onze vriendelijke chauffeurs gepast gekleed Pak en stropdas. Wanneer u onze Greyhoud Silverside bus huurt dan zal onze chauffeur in origineel Greyhoud chaffeur kostuum aantreden voor een extra authentiek tintje. Autos zonder chauffeur.:
gebruikte plastic pallets
Top 30: overzicht van trouwauto verhuur bedrijven in Nederland 30 trouwauto's.'
Limousine of hummer huren Zuid-Holland. Huur onder meer een Witte Chrysler 300C sedan 3 personen chauffeur, Witte Cadillac Eldorado cabriolet 3 personen chauffeur, Witte Chrysler 300C limousine 8 personen chauffeur, Roze Chrysler 300C limousine 8 personen chauffeur, Witte Hummer limousine 8 personen chauffeur, Rode Buick Park Avenue sedan 3 personen chauffeur. Je kan de trouwautos o.a. gebruiken voor het.: ophalen van de bruidegom. ophalen van de bruid. ophalen van de familie, vrienden, trouwgetuigen en bruidsmeisjes. vervoer naar de trouwlokaties stadhuis, kerk of eigen lokatie. vervoer naar de fotolokatie. vervoer naar de feestzaal. thuisbrengen van de familie, vrienden, trouwgetuigen en bruidsmeisjes. vervoer van het bruidspaar naar huis, hotel, vliegveld of. Electrisch oldtimer huren Rotterdam. Een zangeres en elektrische oldtimer trouwauto in 1! De enige elektrische Oldtimer trouwauto in Nederland! Voor zover mij bekend, in ieder geval. Deze Kever met originele bekleding en carosserie is een plaatje voor het oog. Daarnaast is Blue gevuld met Tesla-batterijen! Hij rijdt dus geruisloos zonder benzine-stank.
vintage zetel
Verhuur Oldtimers Stalhouderij, en arrangementen.
Er bestaat de mogelijkheid om met auto-transporter op locatie voor te rijden, dit kost minder per km en tijd. VERHUUR OLDTIMER zonder chauffeur. hier mag niet mee worden gereden. Ford-T meerdere/overige oldtimers bespreekbaar. decoratie; bijvoorbeeld bij Opening, promotie of evenementen.
oldtimers
Oldtimer te huur.
Triumph Tr3 A louer Te huur To rent. Citroën Traction 11B. Zie alle oldtimer te huur. Back to top. For full functionality of this site it is necessary to enable JavaScript. Here are the instructions how to enable JavaScript in your web browser.
oldtimers te koop

Contacteer ons