Resultaten voor huur touringcar met chauffeur prijs

huur touringcar met chauffeur prijs
Touringcar verhuur Ter Doest.
Ter Doest Touringcar verzorgt al meer dan 20 jaar vervoer op aanvraag. Of het nu gaat om een dagje uit met familie of vrienden, een excursie met uw bedrijf of scholierenvervoer. U stelt zelf uw reis samen en wij voeren het uit. Het is gezellig, comfortabel, zorgeloos én veilig. Wij rijden regelmatig grotere groepen naar o.a. concerten, sportevenementen en festivals. Maar bijvoorbeeld ook een dagje Amsterdam, de keukenhof of skieen in Winterberg behoort tot de mogelijkheden. Heeft u specifieke wensen? Bij ter Doest touringcar zijn we flexibel en in overleg is er veel mogelijk. Vooraf altijd duidelijke afspraken, een vaste prijs per rit of per persoon.
http://www.leemanskredieten.be/verzekeringen/autoverzekering/
Verhuur.
De stemming begint vaak al met de reis! Wat is er nu leuker dan allemaal samen in één busje een dag weg of op vakantie te gaan? Speciaal voor die gelegenheden heeft Taxi van Diepen verschillende taxibusjes, die u ook kunt huren zonder chauffeur. De busjes zijn geschikt voor maximaal 9 personen: 8 bijrijders en een chauffeur. Kijk in het wagenpark voor de mogelijkheden. Voor alle busjes zonder chauffeur van Van Diepen geldt een dagprijs van 30, exclusief 21% btw. Daarbij komt een prijs per kilometer van 20 cent exclusief btw.
Herrmansch
Touringcar huren in Groningen, Friesland of drenthe Arriva Touring.
Sorteer op prijs: hoog naar laag. Alle 10 resultaten. Heeft u nog vragen? Bel gratis: 050-526 02 68. Musical Lion King. Zuid Duitsland groepsreis. Beierse Woud groepsreis. Musicals Events met eigen groep. 50 personen Touringcar. 60/62 personen Touringcar. 50 personen UNESCO bus.
mumbai
Van Bogget Reizen over Van Bogget.
Wat biedt Van Bogget? Van Bogget organiseert geheel in overleg met u een en meerdaagse groepsreizen, fietsvakanties etc. Ook het vervoer van en naar uw evenement behoort tot de mogelijkheden. Op contractbasis voorzien wij personeels en leerlingenvervoer en ook verzorgen wij het vervoer van jeugd en sportclubs. Het is natuurlijk ook mogelijk alleen een touringcar plus chauffeur te huren.
magento support
Tijlcars.
Huur een autobus voor uw eigen vervoer. Onze vloot Offerte aanvragen. Voor bestelwagens, vrachtwagens, autocars en mobilhomes. Voor alle schade, herstelling en onderhoud van uw voertuig kan u terecht in onze werkplaats. Tijlcars voorziet bussen voor al uw verplaatsingsnoden, ver en dichtbij. Wij hebben verschillende vacatures voor schoolbuschauffeurs van 15u tot 25u/week, regio Turnhout, Beerse, Retie en Brasschaat. U kan hier online solliciteren. Onze nieuwe aanwinst. Onze nieuwe aanwinst: touringcar MAN met 62 plaatsen, full option.
Touringcar Huren Breda 076 766 00 66 Bus huren Breda.
Touringcar Huren Breda. Touringcar Huren Breda. Zou u graag een touringcar huren in Breda? Taxi Patron heeft zijn dienstverlening volledig gemaakt dus het toevoegen van een touringcar aan het wagenpark. Zo kunnen wij aan alle vervoersvragen voldoen. Wij staan graag voor u klaar met onze persoonlijke service en dienstverlening tegen scherpe tarieven. Wanneer u bij ons een touringcar huurt is dat altijd inclusief chauffeur. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid, hebben jarenlange rijervaring en weten wat er van hen wordt verlangd tijdens het vervoeren van de klanten. Mocht u een offerte hebben aangevraagd dan is de opgegeven prijs altijd incl btw en zonder extra bijkomende kosten.
FAQ JonkerTravel.nl.
Hoe werkt het huren van een touringcar? Als u een touringcar wilt huren voor een bedrijfsuitje, schoolreisje of meerdaagse groepsreis kunt u een offerte aanvragen met al uw wensen. Wij besperken dan samen met u wat de beste opties zijn voor u. De prijs wordt bepaald door.: Het aantal passagiers. Het aantal kilometers. Werktijd van de chauffeur.
Bus huren SnelleVliet Touringcars, Bus huren, Touringcar huren amp; Groepsreizen SnelleVliet Huishoudbeurs Schoolreizen Dagtochten Disneyland Touringcars.nl.
Werken bij SnelleVliet. Chauffeur parttime en oproep. Chauffeur meerdaagse reizen. Hoe wilt u reizen? Wifi in de bus in NL. U bent hier: Home Touringcars. Een bus of touringcar huren bij SnelleVliet betekent kiezen voor veiligheid, comfort en duurzaam reizen.

Contacteer ons