Op zoek naar busverhuur met chauffeur?

busverhuur met chauffeur
Bus huren met chauffeur De Reisvogel.
De airco zorgt ervoor dat het onderweg niet te warm wordt en dankzij de koffiebar kan iedereen onderweg een kop thee of koffie drinken. Indien u een bus wilt huren met chauffeur bij De Reisvogel, kunt u contact met ons opnemen over onze mogelijkheden.
lening zonder bank
Veronica Cars Veronica Cars.
pizzakraam
Busverhuur Bell Tours.
NIEUW IN ONZE VLOOT. Limousineservice Verhuur van VIP voertuig met chauffeur. Busreizen in alle comfort. Ontdek onze autocars, minibus of VIP Coach en reis in alle comfort! Geen zorg, hiervoor hebben we skibakken en een aanhangwagen ter beschikking. Presentaties op onze flatscreens, een toast uitbrengen, snacks aan boord, zijn één van de vele mogelijkheden aan boord van onze autocars, dit terwijl u al volop en zorgeloos geniet van uw uitstap en vooral van uw gezelschap. Voor u het weet bent u al op uw bestemming! Ontdek hieronder al het comfort van onze autocars. Busverhuur en tal van dagreizen en meerdaagse reizen kunnen op maat uitgewerkt worden voor scholen, verenigingen, bedrijven.,
kena dakwerken
Suffis busverhuur.
Een bus met chauffeur huren. Reizen Suffis is een moderne autocaronderneming uit Poperinge. Wij beschikken over een vloot van 32 bussen met diverse capaciteiten van 20 tot 77 personen dubbeldekker. Sinds een aantal jaar investeren wij enkel in comfortabele en luxueuze autocars.
sedumdaken
busverhuur Rantour.
Bekijk alle reisfoto's' op Facebook. Het allerbelangrijkste voor een geslaagde uitstap is het maken van de juiste keuze voor het huren van een autocar met chauffeur. Rantour beschikt over een autocarvloot van 15 luxe autocars/ hoogste quotering qua comfort en worden permanent gecontroleerd op onderhoud en veiligheid door onze mecaniciens.
matras
Over Ons Buszoeker Goedkoop busverhuur met chauffeur.
Een goedkope bus huren met chauffeur. Blog Bus Huren. Tel: 0497 38 31 63. Openingsuren: ma vr 08.00 17.00 Adres: Bordink 22, 2170 Antwerpen BE: 0659.998.787 info@eenbushuren.be. Buszoeker assisteert particulieren en organisaties bij hun zoektocht naar de goedkoopste bus op maat. Vergelijk eenvoudig verschillende prijzen van busverhuur.
Algemene voorwaarden Reizen de Arend Busreizen bus verhuur.
Bus verhuur Autocar verhuur. Busverhuur 1 dag of meerdere dagen. Basisprijs wordt berekend voor een standaard car van 50 plaatsen bar, toilet, airco, CD en DVD speler mét chauffeur voor een diensttijd van 6u of 12u garage garage. Rij en rusttijden volgens de Europese overeenkomst. Meer info hierover vindt u onderaan blauwe tekst. Mogelijke overuren van 35 incl. BTW/uur wettelijk maximaal 3 uren, indien de chauffeur over zijn diensttijd van 12 uren komt, zijn nog ten uwe laste. indien de diensttijd van de chauffeur over de maximale 15 uren dreigt te komen, zijn we verplicht een tweede chauffeur in te schakelen wat een meerprijs van 150 met zich meebrengt bovenop de totaalprijs tot 15 uren dienst.
Pepersonaliseerde service op maat voor al uw verplaatsingen per bus.
Een bus voor korte afstanden huren. Een bus voor lange afstanden huren. Selecteer een pagina. Busverhuur met chauffeur. August 19th, 2017 Hermès Lines. Busverhuur met chauffeur. Bij Hermès Lines moet de reis een bron van plezier zijn voor elke passagier.

Contacteer ons