Resultaten voor bussen zonder chauffeur

bussen zonder chauffeur
VIDEO. Binnenkort rijden er bussen zonder chauffeur in Genk Genk Het Nieuwsblad.
Nieuws uit een andere gemeente? Binnenkort rijden er bussen zonder chauffeur in Genk. 01/03/2017 om 2013: Bron: tvl Print Corrigeer. Binnenkort rijden er bussen zonder chauffeur in Genk. Binnen vier jaar moeten er bussen zonder chauffeur rijden van het centrum in Genk tot aan het ziekenhuis Oost-Limburg.
Keyboost United Kingdom
Zelfrijdende bus ParkShuttle komt aan op Kralingse Zoom! People Mover YouTube.
A People Mover bus vehicle with no driver in Rotterdam, The Netherlands! Een elektronisch geleide autobus, zonder chauffeur people mover. People Mover Park Shuttle, Connexxion bus voertuig 1 komt aan op de bushalte Kralingse Zoom in Rotterdam als keerpunt van de Park Shuttle om terug te rijden naar Rivium. Deze bussen hebben geen bestuurder!
analyse
Zelfrijdende bussen van De Lijn? We zijn er bijna Binnenland Nieuws HLN.
De Lijn zet volop in op zelfrijdende bussen. Ze is al langer bezig met een project waarbij shuttlebusjes zonder chauffeur passagiers vervoeren in en rond Brussels Airport, maar start nu ook een project waarbij bussen autonoom rijden in de centra van steden.
seo definition
ParkShuttle Wikipedia.
Rivium, 4e straat. ParkShuttle II, volgens de dienstregeling lijn 500 wat echter niet op de wagentjes staat aangegeven 1, is een elektronisch geleide autobusdienst die automatisch werkt, zonder chauffeur people mover, en rijdt van Kralingse Zoom in Rotterdam naar drie haltes in bedrijvenpark Rivium in Capelle aan den IJssel Rivium 1e, 2e en 4e straat met ertussen nog de halte Fascinatio / Brainpark III.
De Lijn onderzoekt zelfrijdende elektrische busjes in Genk en Mechelen VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Concreet wordt gedacht aan elektrische busjes die zelfstandig rijden zonder chauffeur dus aan een lage snelheid van 20 kilometer per uur. Ze" rijden op een kort, vast traject dat hiervoor is aangepast, klinkt het bij Van de Vreken. In de studie wordt vooral de ruimtelijke mogelijkheid bekeken.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Genk krijgt zelfrijdende bussen Genk Het Belang van Limburg.
De stad, De Lijn en het ziekenhuis gaan de plannen nu uitwerken. Zij betalen elk een deel van de studie, met als kostenplaatje zon 30.000 euro. Dat meldt TVL. De bussen zullen automatisch rijden, zonder chauffeur, met een snelheid van ongeveer 30 km/uur.
Connexxion ParkShuttle bus 2x over Fascinatio Boulevard in Rotterdam People Mover YouTube.
Een elektronisch geleide autobus, zonder chauffeur people mover. Twee Connexxion ParkShuttle bussen over de kruising Fascinatio Boulevard nabij Kralingse Zoom in Rotterdam: Bus voertuig 5 richting Kralingse Zoom bus voertuig 3 richting Rivium, Capelle a/d IJssel. Opname op donderdag 21 mei 2015.

Contacteer ons