Meer resultaten voor betonriool

betonriool
Cursus Beton of gresbuizen leggen.
Bij het leggen van beton of gresbuizen heeft hij te maken met veel verschillende factoren. Er is keuze uit diverse soorten beton of gresbuizen en putten. Met een rioollaser wordt de graafdiepte bepaald en worden de percentages van afschot ingesteld.
sea marketing
Een efficiënte organisatie van uw civieltechnisch project De Koornbeemd.
Om de grond bouwrijp te maken, graven wij bouwputten en sloten en maken wij grondwerk voor verharding. De Koornbeemd legt vele soorten riolering aan; drukriolering, vacuüm riool, betonriool en kunststofriool. Tevens verzorgen wij huisaansluitingen en zorgen wij voor de afkoppeling van hemelwater.
Rijschool Den Haag
Boshuis Zeist Activiteiten.
2003 Hooft Graaflandstraat Utrecht. De duiker ter hoogte van de Liesbosweg was lek en moest worden gerepareerd. Het bovenliggende betonriool Ø700 mm is opgehangen en de betonnen duikerbuis Ø1000 mm is met Sikadur-41 dichtgemaakt en met betonmortel omstort. 2003 Oude Rijnbrug Utrecht.
hypotheek zelfstandige berekenen
Uw specialist in rioleringswerk AW Groep.
Dus of het nu gaat om pvc riool, beton riool of het relinen van een bestaand rioolstelsel door verschillende lagen glasvezelversterkt aan te brengen, onze specialisten kunnen het allemaal. Net als het aanleggen van duikers, bergbezinkbassins, persleidingen en pomp en overstortputten.
bp tankpas
Aansluiting op beton riool Lever Kunststoftechniek BV Arnhem.
vlinderklep type 567 PP-H. PVC bocht ø160mm 90 lijmmof r2d PN16 721.000.117. PVDF/FPM vlinderklep 567 367 ø 90mm handgr 175.567.004 175.367.616. kegelterugslagklep type 561 en 562. Kunststof tank repareren. Lijmen PVC-U, PVC-C, ABS. Lassen van Kunststoffen. NEN 7200 spiegellas normen.
powerbank
Aanleg beton riool rond 1800mm x 2.55m. Gubbels Bedrijven Facebook.
BrabantBreCom BBC breekt gecertificeerd menggranulaat 0-315, voor een klant in Meijl. Wil jij ook je puin laten breken tot een gecertifieerd product? Neem vrijblijvend contact op www.brecom.nl Ook voor het breken, zeven en wassen van betonpuin 4-16 / 4-22 Meer weergeven.
website laten maken
Riolering en persleiding De Hemmen in Drachten Witteveen.
aanbrengen betonriool, diam. 15, m op houten palenfundering. terugbrengen diverse verhardingen. aanbrengen persleiding naar zuivering, diam. sleufbekisting tijdens aanbrengen betonriool. verticale drainage tijdens aanbrengen betonriool. noodbemaling om afvoer van afvalwater vanaf centrum Drachten te waarborgen. Periode realisatie: september tot december 2012.
Reparatie en renovatie van uw riool door Groeneveld Riooltechniek BV.
Dit zorgt vaak weer voor het nodige hak en breekwerk met opnieuw veel overlast voor de bewoners en hoge kosten voor eigenaren. Reparaties aan het riool brengen vaak hoge kosten met zich mee. 45% van de totale kosten zijn daadwerkelijk bestemd voor het repareren van het riool.

Contacteer ons