Meer resultaten voor touringcars zonder chauffeur

touringcars zonder chauffeur
FAQ Touringcar huren Oostenrijk TouringcarsOostenrijk Touringcars BV Touringcar huren.
Is het mogelijk om een touringcar of busje zonder chauffeur te huren? Dit is niet mogelijk. Is het dragen van een veiligheidsgordel in een touringcar verplicht? Ja, in een rijdende touringcar is het voor alle passagiers verplicht om de veiligheidsgordels te dragen, mits deze in de touringcar aanwezig zijn. Wanneer deze aanwezig zijn is het dragen ervan verplicht en is het verboden om te lopen in een rijdende touringcar, behalve om bij hoge nood het toilet te kunnen bezoeken. Share on Twitter Share on Facebook Share on Google Pin It! Verrijn Stuartweg 52. 1112 AX Diemen, Nederland. Oostenrijk Touringcars is onderdeel van de Oostenrijk Groep Kijk voor meer informatie op: www.oostenrijk-groep.nl.
dpa gdpr
Kan ik een touringcar huren zonder chauffeur? JoJo Tours.
Kan ik een touringcar huren zonder chauffeur? Nee, dat is zelfs wettelijk niet toegestaan en derhalve zou u zelfs niet verzekerd zijn. Veiligheid staat voorop en touringcarchauffeurs worden regelmatig getraind en gecontroleerd, dit is verplicht. U huurt de touringcar bij ons dus altijd met chauffeur.
Seas
Autobusbedrijf Doornbos 050 312 9412 GroningenAutobusbedrijf Doornbos.
Autobusbedrijf Doornbos uit Groningen heeft al sinds 1916 ervaring in het personenvervoer. Met moderne, luxe en perfect onderhouden touringcars, goed getrainde chauffeurs en op maat gemaakte service voor zowel kleine als grote gezelschappen bewijst Autobusbedrijf Doornbos iedere dag weer een betrouwbare vervoerspartner te zijn.
https://www.sleepworld.be/
Verhuur bussen De Reisvogel.
Onze bussen zijn voorzien van allerlei gemakken.: GPS, zodat de chauffeur niet per ongeluk een verkeerde afslag kan nemen.; Toilet, zodat er ruimte is voor een sanitaire stop, terwijl de bus doorrijdt.; Koffiebar, zodat u onderweg geniet van een heerlijke kop koffie of thee.;
De betrouwbare, luxe Europese chauffeursservice van Avis.
Onze betrouwbare chauffeursservice is dag en nacht beschikbaar op locaties in heel Europa en de VS, en verzorgt zowel plaatselijke verhuur als langeafstandsdaghuur. Avis Chauffeur maakt gebruik van een breed aanbod van professionele chauffeurs en de allerbeste en gloednieuwe sedans, motoren, minibussen en zelfs touringcars. Bel ons om te informeren naar de beschikbaarheid van de Avis-chauffeursservice op de door u gekozen bestemming en vraag een offerte aan. Waarom Avis Chauffeur? Zakelijke Avis-klanten kunnen een statement maken door op hun afspraak te verschijnen in een luxe voertuig met chauffeur. Anderen maken graag gebruik van de mogelijkheid met de benen omhoog de dagelijkse correspondentie bij te werken en op een comfortabele manier naar en van luchthavens, treinstations of afspraken vervoerd te worden. Een nieuwe stad bezoeken? Een vrijetijdsrit is een andere populaire manier om gebruik te maken van Avis Chauffeur. Ontdek nieuwe plaatsen zonder u zorgen te hoeven maken over de juiste route of parkeergelegenheid.
Rouwvervoer Bergerhof touringcars.
Tevens kun u bij ons terecht voor Rolstoelvervoer, Touringcars, Priesterautos en Bloementransporten. NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP 310492 66 22 60. 5731 ER MIERLO. Telefoon: 310 492 66 22 60. 24 uur per dag / 7 dagen per week. Chauffeur log in.
Selecta Cars De Swaef Uw partner in vracht en personenvervoer.
Met een voor zijn doel strategisch zeer gunstige ligging aan de Afrikalaan in Gent, tussen de Dampoort en de haven, behoort het familiebedrijf Selecta Cars De Swaef tot de grootste in zijn soort in de provincie Oost-Vlaanderen. Voor verhuur van bestelwagen zonder chauffeur.
16-persoons mini-touringcar South West Tours. 16-persoons mini-touringcar South West Tours.
Wilt u een bus huren bel 0529 434 444 Prijs aanvragen. Home Groepsvervoer Zakelijk Congressen 16-persoons mini-touringcar. Voor groepen van maximaal 16 personen. Speciaal voor kleine groepen hebben we onze 16-persoons mini touringcars. Uw eigen Private-Edition. 16 comfortabele stoelen. individuele beluchting en verlichting.

Contacteer ons