Meer resultaten voor personen zonder chauffeur

personen zonder chauffeur
Selecta Cars De Swaef Uw partner in vracht en personenvervoer.
Met een voor zijn doel strategisch zeer gunstige ligging aan de Afrikalaan in Gent, tussen de Dampoort en de haven, behoort het familiebedrijf Selecta Cars De Swaef tot de grootste in zijn soort in de provincie Oost-Vlaanderen. Voor verhuur van bestelwagen zonder chauffeur.
sea google
Personenvervoer Taxi Jenny.
Een opgebouwde epertise van dertig jaar. Zowel personen als pakjesvervoer is een specialiteit beschikbaar op elk moment van de dag en de nacht. Taxi Jenny uit Leuven is zonder de twijfel dé oplossing als u zich op een relaxte manier moet verplaatsen.
agentur für seo
Artikel 44. Bestuurders en passagiers van voertuigen.
Het is verboden personen te vervoeren op de uitwendige delen van de carrosserie van een voertuig. Een fiets, een gemotoriseerd rijwiel, een bromfiets, een motorfiets, een drie of vierwieler met of zonder motor mogen niet meer personen vervoeren dan het getal waarvoor de zitplaats of zitplaatsen ingericht zijn.
website laten maken
Verhuur Peeters Mobility.
Opgelet: de chauffeur is niet inbegrepen! Heb je zelf een beperking maar zoek je gepast vervoer voor een occasionele uitstap? Dan kan je ook bij Peeters Groep terecht. Met onze wagen met stuuraanpassing ben je zo op weg! De gas en de rem bedien je van op het stuur en ook de elektrische functies van de wagen zijn binnen handbereik, dankzij de stuurbolbediening. 8 1 zitplaatsen. Wagen met stuuraanpassing. Handbediend gas en remsysteem, type concept lever. Elektronische bijkomende linker gaspedaal. Elektronische stuurbol voor bediening elektrische functies. Heeft u vragen over hoe. Peeters Mobility u kan verder helpen? Contacteer ons of 011 311 250. Onze dienstverlening is dan ook echt maatwerk.Wij zorgen voor een specifieke oplossing. Ontdek onze draaizetels om het instappen te vergemakkelijken, voor passagier en bestuurder. U wilt personen, met of zonder rolstoel, vervoeren?
fly simulator
Chauffeursdiensten Diensten 2dehands.be.
Zoekt u een chauffeur om met u wagen te rijden. Naar de luchthaven brengen voor vakantie of een avondje uit of voor u werk. U mag me vrijblij. 26 maart 2019 1851: Sint-Niklaas. Prive en luchthavenvervoer. Personen en Luchthavenvervoer Alle nationale en internationale luchthavens in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk enz Office/Event Pick.
google adwords ppc
Busverhuur Bell Tours.
Een uitstap naar zee of de ardennen, met uw leerlingen naar het zwembad of op schoolreis, teambuilding, verplaatsing met het bedrijf, VIP vervoer naar een groot evenement, Bell Tours verzorgt al uw verplaatsingen over kleine en grote afstanden in België en heel Europa. NIEUW IN ONZE VLOOT. Limousineservice Verhuur van VIP voertuig met chauffeur.
https://www.vanleersum.nl/ford-raptor/
Autodelen voor mensen zonder auto.
Wenst u zich te verplaatsen met of zonder vervoer? Naar de markt gaan? Heb je geen eigen wagen? Dan kan je voortaan gebruik maken van twee elektrische wagens voor eigen gebruik. Ook als je niet meer in staat bent om zelfstandig met de wagen te rijden of geen rijbewijs hebt, kan je wagen reserveren met chauffeur. In het kader van mensen die niet meer zelfstandig kunnen rijden hebben we een aantal wekelijkse vaste ritten uitgewerkt om minder mobiele mensen de kans te geven om boodschappen te kunnen doen of andere uitstapjes te plannen. Wekelijks gaan we boodschappen doen naar de warenhuizen, de markt, Ieper De woensdag staat vrij om andere activiteiten in te plannen, suggesties zijn altijd welkom.Hieronder kunt u ons aanbod vaste ritten terugvinden, er kunnen altijd wijzigingen feestdagen, werkvergaderingen. optreden maar deze worden maandelijks aangepast of worden meegedeeld bij reservatie. We vragen om op voorhand in te schrijven, per wagen kunnen er 4 personen mee.
19 personen bus huren kleine gezelschappen Arriva Touring.
19-persoons VIP bus. Onze luxe 19 personen bus is uitermate geschikt voor de kleine gezelschappen. Deze bus heeft een luxe uitstraling met zijn zwarte uiterlijk en gedeeltelijk geblindeerde ramen. Van binnen heeft deze bus een laminaat-look vloer en leren bekleding.

Contacteer ons