Meer resultaten voor auto huren zonder chauffeur

auto huren zonder chauffeur
Extra bestuurder huurauto Sunny Cars.
Soms tegen een kleine toeslag die u ter plekke moet betalen, maar meestal is een extra bestuurder gewoon gratis. Want kiest u voor het Tweede Bestuurder of AD-pakket AD staat voor additional driver, dan is 1 extra bestuurder altijd gratis bij de autohuurprijs inbegrepen.
zetelbedden
9-persoons busje huren 8 personen 1 chauffeur Vio Verhuur.
U gaat met een groep vrienden of familie op uitstap maar er is niet genoeg vervoer of jullie rijden liever samen? Dan is een 9 persoons busje huren de ideale oplossing. Zo beleeft u al van bij het vertrek plezier en hoeft er maar 1 iemand te rijden. Deze minibus biedt plaats voor 8 personen 1 chauffeur en is uitgerust met dubbele airconditioning.
Farming Simulator
Mag ik ook voertuigen zonder chauffeur verhuren aan klanten?
Met andere woorden: als op het voertuig een TX-plaat staat of een nummerplaat van het nieuwe model sinds oktober 2014: T-X taxi of T-L verhuur met chauffeur, dan mag de wagen sowieso niet verhuurd worden aan derden.: Voertuigen zonder TX of TL plaat.
iss
Zorgeloos auto huren doet u bij De Reisboetiek.
FP staat voor full-paid; de eerste tank is inbegrepen in de huurprijs en u mag de auto inleveren zonder hem terug vol te tanken. De ophaallocatie: U kan uw wagen zelf ophalen op de luchthaven, met een busje of chauffeur tot aan een ophaalpunt in de stad rijden, of de wagen tot aan uw hotel laten brengen.
Verhuur Tenten
Auto huren Taxi Jenny.
Een auto met chauffeur huren is nog nooit zo simpel geweest met Taxi Jenny. 3010 Kessel-Lo Leuven. 016 26 10 10. BTW: BE 0445 791 412. Een opgebouwde epertise van dertig jaar. Zowel personen als pakjesvervoer is een specialiteit beschikbaar op elk moment van de dag en de nacht. Taxi Jenny uit Leuven is zonder de twijfel dé oplossing als u zich op een relaxte manier moet verplaatsen.
Jasper
Autobedrijf Boekema. Een trouwauto huren. trouwerij, Oldtimer huren, receptie, dagje uit. Volvo, Kever, Fiat 500.
Tevens is het mogelijk een auto met chauffeur te huren. De VW Kever Cabrio 1972. U bent op onze website gekomen omdat u zich voorbereid op uw trouwdag. Een karakteristieke trouwauto bepaalt voor een groot deel de sfeer van uw trouwdag. Onze VW Kever cabriolet is zo'n' auto met karakter. Door het bijzondere motorgeluid en de mogelijkheid om zonder kap te rijden een onderstreping van de mooiste dag!
Rolls Royce Huren 29900, Rolls Royce huren van Amsterdam tot Rotterdam.
Wilt u liever zelf rijden of heeft u zelf een chauffeur geregeld? Geen probleem, de auto is ook zonder chauffeur te huur! Op deze manier kunt u optimaal genieten van uw bruiloft. Uiteraard beschikt deze Rolls Royce over alle luxe die u zich maar kunt wensen. Denk hierbij aan een volledig houten dashboard, een geweldig geluidssysteem en alle andere zaken die u in een dergelijke auto mag verwachten. Rolls Royce huren, de tarieven.
Autoverhuur Broekx.
Ons wagenpark is uitgerust voor zowel bedrijven als voor privaat doeleinden. Nieuwe tarieven vanaf 1/1/2018. Ford Focus stationwagen. Ford Connect bestelwagen. Mercedes Citan bestelwagen. Range Rover Sport. Autoverhuur Broekx BVBA Hamonterweg 4, 3910 Neerpelt Weg naar Meeuwen 50, 3660 Opglabbeek.

Contacteer ons