Op zoek naar touringcar zonder chauffeur huren?

touringcar zonder chauffeur huren
Touringcar huren Excellent Tours.
Wij proberen uw reis zo goedkoop mogelijk uit te voeren zonder in te leveren op onze kwaliteit. Want als u goedkoop een bus kunt huren, heeft u meer geld over voor de leukere dingen. Bij ons kunt u altijd rekenen op een scherp geprijsde offerte. Wij zijn gevestigd in Den Haag, maar vertrek vanuit Rotterdam, Delft, Leiden en overige steden is ook mogelijk. De veiligheid van onze passagiers gaat bovenop. Zo hebben wij ervaren en professioneel opgeleide chauffeurs. Elke chauffeur heeft zijn eigen vaste bus en zorgt er dus ook voor dat de bus voldoet aan alle veiligheidseisen. Uiteraard gelden er ook regels in de bus om uw veiligheid te waarborgen. Uw veiligheid staat ten alle tijden bij ons voorop. Het inhuren van een touringcar kan soms goedkoper zijn dan dat u zelf zou verwachten.
krimpen aan de ijssel
Kan ik een touringcar huren zonder chauffeur? JoJo Tours.
Kan ik een touringcar huren zonder chauffeur? Nee, dat is zelfs wettelijk niet toegestaan en derhalve zou u zelfs niet verzekerd zijn. Veiligheid staat voorop en touringcarchauffeurs worden regelmatig getraind en gecontroleerd, dit is verplicht. U huurt de touringcar bij ons dus altijd met chauffeur.
Magento
Touringcar huren? HTM Specials, de betrouwbare partner voor groeps en personenvervoer.
Ben jij de chauffeur die wij zoeken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel ons op 070 384 87 25. Of bel ons op 070 384 87 25. Wilt u een touringcar huren?
seo and content marketing
Onze moderne touringcar aanbod wagenpark voor iedere doelgroep Een Bus huren voor iedere gelegenheid Zwaluw Reizen.
Bent u niet met zon grote groep, maar wilt u wel per touringcar reizen dan hebben wij ook een zogenaamde mini touringcar voor 21 personen. Zo kunt u toch met elkaar reizen, zonder een heel grote touringcar. Binnen ons wagenpark hebben wij drie dubbeldekker touringcars. Ideaal voor het vervoeren van grote groepen mensen. Het vlaggenschip onder deze touringcars, en van het hele wagenpark is onze Setra dubbeldekker uit 2011 met 84 zitplaatsen. De touringcar is van alle gemakken voorzien en is voor de passagier als de chauffeur een comfortabele vervoersmiddel. Deze touringcar beschikt over een Euro 5 motor. Naast de bijzondere touringcars hebben we ook veel comfort touringcars variƫrend in de capaciteit van 50 tot 62 personen. Al deze touringcars beschikken over een toilet en bar en zijn voorzien van airco. Kortom een comfortabele manier om met uw groep te reizen. Meer over ons. Kwaliteit en veiligheid. Werken bij ons. Ik wil graag meer informatie ontvangen. Vult u aub alle velden correct in! uw naam in. Vul hier uw e-mailadres in. Bel mij terug! Een bus huren met een keurmerk staat voor kwaliteit, service en veiligheid.
slotenmaker breda
VIPtouringcar.nl Meer dan een bus Veelgestelde vragen.
Zijn passagiers verzekerd tijdens het vervoer? Kan een touringcar, taxibus of taxi ook zonder chauffeur gehuurd worden? Hoeveel uur mag een chauffeur werken of rijden? Iets verloren in de touringar, taxibus of taxi? Hoe huur ik een touringcar? Wilt u een touringcar huren voor een bedrijfsuitje, klantenreis, fabrieksreis of meerdaagse buitenlandreis?
lenen
19 personen bus huren kleine gezelschappen Arriva Touring.
50 personen Touringcar. 60/62 personen Touringcar. Ontvang als eerste de leukste aanbiedingen! Schrijf u vandaag nog in voor de gratis digitale nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen en acties. Ja, stuur mij de nieuwsbrief van Arriva Touring privacyvoorwaarden.
gouden horloge
Touringcar huren Den Bosch Van Driel.
Wilt u een touringcar huren Den Bosch voor een bedrijfsuitje, schoolreis, dagtocht, meerdaagse groepsreis of pendelvervoer? Van Driel is u graag van dienst voor het touringcar vervoer in de regio Den Bosch. Wij hebben moderne comfortabele touringcars vanaf 19 personen tot 60 personen.
schiedam museum
Veelgestelde vragen.
Deze verzekering is geldig als u in de touringcar bent. Zodra u uitstapt, is deze verzekering uiteraard niet meer van kracht. Hiervoor kunt u veelal bij ons een reisverzekering afsluiten. Kan ik bij SnelleVliet ook een touringcar zonder chauffeur huren?
copywriting

Contacteer ons