Resultaten voor bus huren zonder chauffeur 20 personen

bus huren zonder chauffeur 20 personen
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een bus te rijden? Rijksoverheid.nl.
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een bus te rijden? Wie een bus wil besturen met meer dan 8 zitplaatsen exclusief de chauffeur, heeft een busrijbewijs nodig. Het D-rijbewijs is het gewone busrijbewijs. Speciaal voor chauffeurs van kleinere bussen maximaal 16 zitplaatsen is het D1-rijbewijs ingevoerd.
Sea
Verhuur.
Speciaal voor die gelegenheden heeft Taxi van Diepen verschillende taxibusjes, die u ook kunt huren zonder chauffeur. De busjes zijn geschikt voor maximaal 9 personen: 8 bijrijders en een chauffeur. Kijk in het wagenpark voor de mogelijkheden. Voor alle busjes zonder chauffeur van Van Diepen geldt een dagprijs van 30, exclusief 21% btw. Daarbij komt een prijs per kilometer van 20 cent exclusief btw.
2 hands auto
19 personen bus huren kleine gezelschappen Arriva Touring.
19-persoons VIP bus. Onze luxe 19 personen bus is uitermate geschikt voor de kleine gezelschappen. Deze bus heeft een luxe uitstraling met zijn zwarte uiterlijk en gedeeltelijk geblindeerde ramen. Van binnen heeft deze bus een laminaat-look vloer en leren bekleding.
pro
Minibus huren Verhuur minibus Mercedes Vito busje huren.
In de Mercedes Vito is er naast de ruime zitplaats voor 8 passagiers en een chauffeur ook plaats voor veel bagage. Na de laatste rij voor drie personen is er nog 90 cm laadruimte aanwezig. OPGELET: al onze minibussen zijn bestickerd met het logo van Luxauto. Deze ruime minibus huren?
mazouttank
Wagens huren Huurwagens Mols.
Bij Huurwagens Mols maken we je het graag makkelijk. Je kiest één van onze autos, bestelwagens of verhuiswagens om te huren, klikt op reserveren en op het afgesproken tijdstip haal je je tijdelijke voertuig af bij één van onze over heel België verspreide afhaalpunten.
Sea
The Swaef Auto Cars Selecta Cars Afrikalaan 51, 9000 Gent, België.
7a8 uren rijden zonder wc en pauze was op parking langs autosnelweg zonder voorzieningen. Bij terugweg viel de chauffeur bijna in slaap op de baan. Igor Metlitskiy een maand geleden. frank raes een maand geleden. Patrice Mouangoli Amenghas 2 maanden geleden. Mehmet Yuksel 7 maanden geleden. De swaef autocars vervor mackape. Roberto De Bokx 8 maanden geleden. Snel goed en heel correct geholpen geweest zeer te vreden. A Google User 9 jaren geleden. Wij hadden een bus geboekt voor 20 personen, deze is nooit toegekomen.
jablotron
Mag ik ook voertuigen zonder chauffeur verhuren aan klanten?
Alleen de voertuigen die niet onder een vergunning vallen, mogen wel verhuurd worden. Voorwaarde hiervoor is dat Verhuur zonder chauffeur als activiteit in de statuten moet staan. Decreet van 20 april 2001.: De verhuring door de exploitant, onder welke vorm dan ook van het of de voertuigen aan enigerlei persoon die het of de voertuigen zelf bestuurt of laat besturen, is verboden.
communiefeest
Autocar of bus huren voor busreizen.
Graag zetten we onze autocars in voor alle bestemmingen binnen Europa met professionele chauffeur voor groepen van 20 t/m 71 plaatsen. Bij Scheldevallei reist u met Setra, de Rolls Royce onder de autocars is ons huismerk. Setra S519 HD 71 plaatsen.
wkk

Contacteer ons