Meer resultaten voor bus huren zonder chauffeur 20 personen

bus huren zonder chauffeur 20 personen
Bus huren met chauffeur De Reisvogel.
Bij De Reisvogel kunt u een bus huren met chauffeur. In ons familiebedrijf werken er maar liefst 20 chauffeurs en hebben wij de beschikking over 13 wagens die allemaal opgesteld staan in ons eigen wagenpark. De mogelijkheid om een bus te huren met chauffeur. U wilt graag met uw sportclub een uitstapje maken. Het is ongezellig als iedereen apart met de auto gaat, dus daarom wilt u een bus huren met chauffeur. Wij hebben verschillende bussen waar u gebruik van kunt maken.: De Mistral / DAF. Hij beschikt over 56 zitplaatsen en is voorzien van alle gemakken. Zo beschikt hij over airco voor een goede temperatuur onderweg, een toilet zodat u niet hoeft te wachten tot wij stoppen, een cd zodat wij onderweg naar uw favoriete muziek kunnen luisteren en een GPS systeem zodat wij direct naar de bestemming rijden zonder te verdwalen.; De BOVA / DAF. In deze bus is ruimte 54 personen.
analytics
Selfstorage-Achel verhuur van opslagruimte autoverhuur meubelbewaring minibusje 9 personen, bestelwagen met laadklep, verhuiswagen met of zonder chauffeur.
U hebt de keuze uit meer dan 20 afmetingen van opslagruimtes: zo vindt u bijvoorbeeld opslagruimtes vanaf 1m tot 500 m. De voordelen voor u op een rijtje gezet.: Opslagruimte die 7 dagen per week toegankelijk is van 06.00 23.00 uur. Veilig opslagruimte huren. Er is permanente controle door 24-uurs camerabeveiliging en een uiterst modern toegangscontrole-systeem. Onze opslagruimtes zijn droog en goed geconditioneerd. Kosteloos wisselen naar een andere opslagruimte. GRATIS services: gebruik aanhangwagen, gebruik transportkarren, goederenontvangstservice en een kopje koffie in de koffiecorner. Vervoersservice: Wij kunnen u alle zorgen uit handen nemen en de spullen bij u thuis laten ophalen en in uw opslagruimte plaatsen. Verhuur van verhuiswagen/bestelwagen met laadklep rijbewijs b met of zonder chauffeur.
hergroepering kredieten
Verhuur.
Speciaal voor die gelegenheden heeft Taxi van Diepen verschillende taxibusjes, die u ook kunt huren zonder chauffeur. De busjes zijn geschikt voor maximaal 9 personen: 8 bijrijders en een chauffeur. Kijk in het wagenpark voor de mogelijkheden. Voor alle busjes zonder chauffeur van Van Diepen geldt een dagprijs van 30, exclusief 21% btw. Daarbij komt een prijs per kilometer van 20 cent exclusief btw.
portugese tegels
Autobusbedrijf Doornbos 050 312 9412 GroningenAutobusbedrijf Doornbos.
Onze chauffeurs zijn vakbekwaam, gediplomeerd en gastvrij en hebben daarnaast jarenlange nationale en internationale ervaring als beroepschauffeur. Veilig en comfortabel voor een nette prijs van A naar B. Een luxe touringcar huren? U heeft de keuze uit veel verschillende touringcars. 8 persoons VIP bus. 13 personen VIP bus.
cbr
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een bus te rijden? Rijksoverheid.nl.
Welk rijbewijs heb ik nodig om op een bus te rijden? Wie een bus wil besturen met meer dan 8 zitplaatsen exclusief de chauffeur, heeft een busrijbewijs nodig. Het D-rijbewijs is het gewone busrijbewijs. Speciaal voor chauffeurs van kleinere bussen maximaal 16 zitplaatsen is het D1-rijbewijs ingevoerd.
axa
Minibussen SnelleVliet Touringcars, Bus huren, Touringcar huren amp; Groepsreizen SnelleVliet Huishoudbeurs Schoolreizen Dagtochten Disneyland Touringcars.nl.
De huur van een mini of midibus is altijd inclusief chauffeur. 16-persoons business-uitvoering met wifi in NL, DVD/CD, koelkast en airco beschikbaar. 16-22 Persoons minibussen. Klein van formaat en daarom handig voor kleine gezelschappen; dat zijn onze minibussen en midibussen. Deze bussen zijn groot in degelijkheid en kwaliteit en in verschillende luxe uitvoeringen te reserveren. Groot voordeel van deze kleine midibus is het van deur tot deur vervoer. Laat de auto thuis en stap samen in voor duurzaam vervoer naar uw bestemming. Wilt u één, twee of vijf bussen huren? Geen probleem, wij maken graag een voorstel op maat en kijken samen met u naar de meest praktische en voordelige verdeling van uw passagiers. Misschien heeft u wel veel bagage? Eén grote touringcar huren is dan voordeliger dan twee kleine midibussen huren. Catering in de bus Gratis Wifi in de bus Busbestickering Hotel en airporttransfer SnelleVliet Duurzaamheid. SnelleVliet kan wel zeggen dat haar missie is duurzaam te reizen. Maar hoe weet u als klant en passagier dat nou zeker? Omdat SnelleVliet met het maximale aantal van sterren is erkend door ECOSTARS, een Europese erkenningsregeling voor duurzame vervoerders van personen.
nl wordpress
18-persoons bus huren nieuwe touringcar huren Verschoor Reizen.
Deze dubbeldekker is een Setra S431 DT en heeft zitruimte voor wel achtentachtig personen. De dubbeldekker is daarmee een ideaal vervoermiddel voor familie en bedrijfsuitjes. Naast de standaard comfortabele voorzieningen, is deze touringcar ook nog eens extra veilig. Deze bus is voorzien van AEBS en werkt naast de ABA3.
Keyboost Nederland
Demuynck Vansteelandt.
Mijn collega's' waren in de wolken van de begeleiding en de kwaliteit van de bussen. Dus zonder enige twijfel, tot volgend jaar." Dhr Pype, VTI Kortrijk-Gullegem, Kortrijk. We hebben een mooie reis gehad en ik ben héél tevreden over de beide chauffeurs. Ik wilde jou dit toch laten weten. Doe ze de groeten." Dhr Depreatere, Showband Calypso, Zwevegem. Alles" was dik in orde. Het waren zeker gezellige en goede chauffeurs." Dhr Masure, Linx, Brussel. We" hadden vanmorgen onze klant aan de lijn: zéér geslaagde trip. In het bijzonder willen we dan ook u alsook chauffeur L nogmaals danken voor de vlotte opvolging en organisatie." Impens, Mi-Agency, Kortrijk. Opnieuw" onberispelijke service, mede met dank aan Chauffeur Y." Dhr Lasuy, Academische Kring, Zwevegem. We" waren allen zeer tevreden over de bus en chauffeur M.
krediet

Contacteer ons