Meer resultaten voor bus huren zonder chauffeur 20 personen

bus huren zonder chauffeur 20 personen
Personenbus huren Sixt autoverhuur.
Sixt houdt niet van moeilijk doen. U kunt bij onze autoverhuur snel en betaalbaar een bus zonder chauffeur huren zonder ingewikkelde voorwaarden. Onze huurovereenkomst is kort maar krachtig en goed leesbaar zodat er geen onduidelijkheden zijn. Op deze wijze vertrekt u snel en goedkoop in een praktische personenbus die beslist aan al uw wensen en eisen op het gebied van comfort, luxe en veiligheid zal voldoen. Dus wanneer u met een gezelschap tot 9 personen een dag of langere tijd plezierig op stap wilt kunnen zijn, dan helpen wij u graag op weg met zeer betrouwbaar en keurig vervoer op maat in de vorm van een ruime 9 persoons bus! 7-Persoons busje huren.
pizza domino
Bus huren met chauffeur De Reisvogel.
Bij De Reisvogel kunt u een bus huren met chauffeur. In ons familiebedrijf werken er maar liefst 20 chauffeurs en hebben wij de beschikking over 13 wagens die allemaal opgesteld staan in ons eigen wagenpark. De mogelijkheid om een bus te huren met chauffeur. U wilt graag met uw sportclub een uitstapje maken. Het is ongezellig als iedereen apart met de auto gaat, dus daarom wilt u een bus huren met chauffeur. Wij hebben verschillende bussen waar u gebruik van kunt maken.: De Mistral / DAF. Hij beschikt over 56 zitplaatsen en is voorzien van alle gemakken. Zo beschikt hij over airco voor een goede temperatuur onderweg, een toilet zodat u niet hoeft te wachten tot wij stoppen, een cd zodat wij onderweg naar uw favoriete muziek kunnen luisteren en een GPS systeem zodat wij direct naar de bestemming rijden zonder te verdwalen.; De BOVA / DAF. In deze bus is ruimte 54 personen.
seo check
Fun Cars Welkom.
Wilt u een voertuig met chauffeur, al dan niet met extra service huren, dan bent u bij Fun Cars aan het juiste adres. Het voertuig dat het best past bij uw reis en uw reisgezelschap kan je altijd bij Fun Cars huren.
charleroi airport shuttle
Busverhuur Bell Tours.
NIEUW IN ONZE VLOOT. Limousineservice Verhuur van VIP voertuig met chauffeur. Busreizen in alle comfort. Ontdek onze autocars, minibus of VIP Coach en reis in alle comfort! Geen zorg, hiervoor hebben we skibakken en een aanhangwagen ter beschikking. Presentaties op onze flatscreens, een toast uitbrengen, snacks aan boord, zijn één van de vele mogelijkheden aan boord van onze autocars, dit terwijl u al volop en zorgeloos geniet van uw uitstap en vooral van uw gezelschap. Voor u het weet bent u al op uw bestemming! Ontdek hieronder al het comfort van onze autocars. Busverhuur en tal van dagreizen en meerdaagse reizen kunnen op maat uitgewerkt worden voor scholen, verenigingen, bedrijven., Bell Tours biedt u een ruime keuze aan zeer comfortabele autocars. Onze kleinste bus biedt 19 zitplaatsen, onze grootste 76 zitplaatsen. Goed opgeleide en ervaren chauffeurs brengen u met plezier naar uw bestemming. Uw veiligheid is daarbij onze eerste prioriteit! Interesse om een bus te huren? Neem gerust contact op met ons en bespreek uw wensen. We bezorgen u graag een vrijblijvende offerte. Ontdek onze Vloot. Limousineservice 6 zitplaatsen. VIP Minibus 20 zitplaatsen.
geld lenen
verhuur zonder chauffeur Hendriks vervoer.
In tegenstelling tot de gewone formule, waarbij u een rolstoelvoertuig met chauffeur huurt, verhuren we nu ook rolstoelvoertuigen zonder chauffeur. De rolstoelvoertuigen die we verhuren zijn onze alom bekende Mercedes Sprinters. Ze bieden plaats aan maximum 8 personen de chauffeur.De verhouding rolstoelen / zitplaatsen kan aangepast worden.
Verhuur Bus, Minibus Touringcar in Gent, België Rent-Autobus.
Vergelijk aanbod voor het huren van een bus, touringcar of minibus in Gent. Ontvang concurrerende bus en touringcarverhuur offertes van verschillende verhuurbedrijven. Vergelijk offertes prijs, klant beoordelingen, zitplaatsen in de bus, ruimte voor bagage, faciliteiten en de leeftijd van het voertuig. Vraag onze klantenservice voor hulp bij het organiseren van uw busreis of een tour. RentAutobus helpt bij het vergelijken van verschillende minibus en autocar/touringcar met chauffeur verhuurbedrijven in Gent. Wij helpen u bij het vinden van de best mogelijke deal in bus-verhuur! Vul nu het formulier in en ontvang binnen 2 dagen offertes voor je reis. Eenvoudig competitieve aanbiedingen van verschillende Europese transporteurs in personenvervoer en prive transport met chauffeur. Retour Enkele reis Meerdere bestemmingen. Lokale vertrektijd uu. Tijd minuten 00. Plan transfer-tour Ontvang Bus en Touringcar Verhuur Offertes. Kwaliteit en prijs van bus huur vergelijken in Gent. Op reis met het vliegtuig en deze graag zonder zorgen vervolgen, dan staan alle boven genoemde verhuurbedrijven voor je klaar.
Bus huren Autocarreizen.
79 plaatsen royal class met 4 sterren beenruimte en alle comfort zoals toilet, airco, flatscreens met navigatie, keuken Ook de veiligheidsuitrusting is compleet tot en met het nieuwste EBD remkrachtverdeler. Je kan bij ons terecht vanaf het huren van een bus tot het volledig samenstellen van je reis of uitstap. Autocars tot 79 plaatsen, eventueel met skibak of trailer voor bagage/fietsen. Bij Fimatour BVBA kan je terecht voor groepsreizen, verhuur van bussen autocars, à la carte reizen waarbij we alles op maat maken, actieve vakanties, citytrips, daguitstappen, verrassingsreizen. Fimatour verhuurt niet alleen autobussen en autocars met chauffeur maar organiseert ook graag je reis, vanaf de start tot het eindpunt. Ons netwerk aan contacten is de garantie voor de beste service. Zo kan je als verantwoordelijke van de reis ook volop meegenieten en hoef je zich geen zorgen te maken over de organisatie. Een autocar autobus huren. Bij ons kan je bussen autocars van 16 tot 79 plaatsen, liftwagensVIP-bussen, clubbussen, taxi en limo huren. Onze nieuwste aanwinst is een topklasse dubbeldekbus van 14 meter lengte met 79 plaatsen in een viersterren opstelling veel beenruimte. Onze bussen kunnen gehuurd worden met of zonder trailer aanhangwagen voor fietsen of bagage.
Minibus of 19 personenbus huren? Bakker Travel.
Kwaliteit / Duurzaamheid. 19 persoons bus huren. U wilt graag met een groep vrienden ergens naartoe en graag met zijn allen samen aankomen? In plaats van allemaal met eigen vervoer te rijden, is het een goed idee om een minibus te huren met een chauffeur. Onze personenbusjes zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van kleinere gezelschappen. De minibussen bieden voldoende ruimte aan 19 personen.

Contacteer ons