Meer resultaten voor autocar huren zonder chauffeur

autocar huren zonder chauffeur
Fun Cars Welkom.
Eén bus of autocar is veel efficiënter en kan in verhouding 30 auto's' vervangen om tot een gelijkaardige uitstoot te komen. Onze voertuigen voldoen aan nog strengere energienormen dan opgelegd waarbij wij nog meer wagens kunnen vervangen met onze bussen in gelijkaardige testen.
slotenmaker antwerpen
Elektrische bus, milieuvriendelijk openbaar vervoer EMOSS.
Elektrische bussen vormen een milieuvriendelijk oplossing in het openbaar vervoer. De elektrische bus maakt van EMOSS maakt openbaar vervoer zonder emissie, lawaai en trillingen mogelijk. Hierdoor wordt openbaar vervoer comfortabel en milieuvriendelijk. De EMOSS e-Bus is de volgende generatie elektrische bussen voor openbaar en commercieel vervoer en is beschikbaar in diverse afmetingen. Vervoer in dunbevolkte gebieden of op maat gemaakte routes voor kleine groepen maken openbaar vervoer complex. Wij vinden dat emissievrij transport beschikbaar moet zijn voor iedereen. Om die reden hebben wij onze aandrijflijnen ontworpen vanuit het oogpunt van de passagier. Ze zijn extreem stil, ruim en rolstoeltoegankelijk waardoor de reiziger een comfortabele ervaring beleeft. Emoss levert elektrische bussen met een capaciteit tot 16 personen. Comfortabel en ruim zijn in opzet. Hierdoor ervaart de passagier de luxe dat je van openbaar vervoer mag verwachten. Door de lage vloer en toegang zijn de elektrische minibussen uitermate geschikt voor rolstoelen. Daarnaast excelleert de e-Bus op het gebied van comfort, voor zowel de passagiers als de chauffeur, door het lage geluidsniveau en minder heftige trillingen in vergelijking met een diesel aangedreven stadsbus.
opstijgend vocht binnenmuur behandelen
Rent a Car Verhuur van minibusjes bij Rent A Car.
Dan kunt u bij Rent A Car terecht voor de verhuur van minibusjes met plaats voor 9 personen 8 passagiers en 1 chauffeur. Zo hoeft u niet met 2 wagens te reizen, maar stapt u gezellig allemaal samen in dezelfde auto. Plezier verzekerd, nog voor u op de bestemming bent. Onze minibusjes kunt u ook voor 1 dag huren. Zo gaat u samen met uw collegas naar dat personeelsfeestje. Zonder zorgen onderweg.
leningen samenvoegen
F.A.Q. Krasbus.nl Wij zijn pas tevreden als u dat bent!
Vul dan het contactformulier in of bel met een van onze medewerkers. Kan ik een touringcar huren en wat kost dat? Kan ik een touringcar huren zonder chauffeur? Is KRAS Touringcars NEN-EN-ISO 9001 gecertificeerd? Zijn we verzekerd bij een reis met de touringcar?
veranda
Autobus Huren Mechelen Autocars Stephane Verelst.
Wilt u een bus huren met chauffeur voor jouw daguitstappen, busreizen of verplaatsingen in regio Mechelen? Wel, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met veel enthousiasme verzorgt Autocars Stephane Verelst sinds 1993 allerlei groepsreizen en verplaatsingen. Comfort, veiligheid en milieuvriendelijkheid staan bij onze busreizen centraal. De reglementering voor rij en rusttijden voor de chauffeurs wordt aldus ook nageleefd. Onze autocar is uitgerust met een DVD-speler, airconditioning, individuele verlichting en verluchting, verstelbare voetsteunen, toilet, alsmede bar met koude en warme dranken.
mazouttank
Veel gestelde vragen.
Indien u wenst een bus te huren tijdens de maanden april, mei en/of juni, dan raden wij u aan om toch zeker 4 maand op voorhand te reserveren. Terug naar boven. Onze reisroute is op het laatste ogenblik gewijzigd. Blijft de prijs dan dezelfde? Offertes worden steeds opgemaakt op basis van het aantal kilometers berekend volgens de door u opgegeven route. Indien de route wijzigt, dan zullen wellicht ook het aantal te rijden kilometers wijzigen waardoor de eerder opgegeven prijs niet meer correct zal zijn. We raden dan ook aan om eventuele wijzigingen in route zo snel mogelijk door te geven, zodat we u een nieuwe correcte prijs kunnen doorsturen en u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Terug naar boven. Moeten we onze reisroute steeds op voorhand doorgeven? Offertes worden steeds opgemaakt op basis van het aantal kilometers berekend volgens de door u op te geven route startplaats, doelbestemming en eventuele tussenstops. Om een correcte offerte te geven hebben we dus zeker een indicatie van de route nodig. Het is sowieso altijd nuttig om de exacte route op voorhand door te geven, zodat de chauffeur de rit kan voorbereiden en rekening houden met eventuele knelpunten onderweg.
Selecta Cars De Swaef Uw partner in vracht en personenvervoer.
Met een voor zijn doel strategisch zeer gunstige ligging aan de Afrikalaan in Gent, tussen de Dampoort en de haven, behoort het familiebedrijf Selecta Cars De Swaef tot de grootste in zijn soort in de provincie Oost-Vlaanderen. Voor verhuur van bestelwagen zonder chauffeur.
Home Pouw Vervoer.
Zonder meer uitstekend! Ondanks de late aanvraag van de bussen is het allemaal vlot geregeld. Pouw Vervoer, bedankt voor de service. Shell de Wetering. Top organisatie, geen op of aanmerkingen. Altijd netjes op tijd en een mooie luxe touringcar. Zeer aardige en klantvriendelijke chauffeur. Alles verliep perfect! Bekijk alle beoordelingen. Makkelijk een bus huren.

Contacteer ons